ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров пішов у депутати?

|

На Урядовому порталі оприлюднено заяву голови Уряду Миколи Азарова, в якій зазначено, що сьогоднчі він провів останнє засідання Кабміну.

«Сьогодні я провів останнє засідання Уряду на посаді Прем’єр-міністра, на якому оголосив членам Кабінету про своє рішення, а також ознайомив їх з Указом Президента України щодо відставки. Я подякував членам Кабінету Міністрів за їх роботу, яка в умовах світової економічної кризи дозволила стабілізувати соціально-економічну ситуацію в Україні, зміцнити державні фінанси, дала можливість розвивати внутрішній ринок та підвищувати соціальні стандарти. Я підкреслив, що відповідно до Указу Президента України, члени Кабінету Міністрів повинні продовжувати виконувати свої обов’язки до призначення нового складу Уряду. Ми зобов’язані зробити все, щоб забезпечити на цей період безумовне виконання планівсоціально-економічного розвитку держави, безперебійне функціонування всіх систем державної виконавчої влади» – зазначено у заяві М.Азарова.

В документі також вказано, що у зв’язку з обранням його народним депутатом України та за погодженням з Президентом України, сьогодні М.Азаров подав заяву про відставку з посади Прем’єр-міністра України. А Віктор Янукович прийняв цю відставку.

Водночас РБК-Україна повідомляє, що сьогодні ЦВК зареєструвала народними депутатами Миколу Азарова, віце-прем`єра Бориса Колеснікова та міністра освіти, молоді та спорту Дмитра Табачника. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *