ОСТАННІ НОВИНИ

"Батьківщина" продавала мажоритарні округи по 1,5 млн дол. – Доній

|

Провладні кандидати платили представникам ВО “Батьківщина” по 1,5 млн дол., щоб на деяких мажоритарних округах виставлялися технічні кандидати від Об’єднаної опозиції. Про це розповів УНН народний депутат від фракції НУ-НС Олесь Доній.

“На жаль, ситуація виявилася такою, що є підстави стверджувати, що округи мажоритарні продаються. Спеціально підбиралися технічні кандидати від “Батьківщини”. Відповідно, визначати ідейних кандидатів і перспективних ніхто не хоче, тому що ці кандидати підбиралися під представників влади”, – зазначив він.

О.Доній розповів, що представники від влади, які формально позапартійні, платили по 1,5 млн дол., аби на деяких мажоритарних округах від ВО “Батьківщина” були виставлені технічні кандидати. “Йшла приватна розмова, скільки брали від представників влади за те, щоб виставляли таких кандидатів. Йде мова, що по 1,5 млн отримували за те, що виставлялися технічні кандидати”, – уточнив політик.

“Це представники від влади, які формально тільки позапартійні, але будуть у більшості. І такі люди проходять по майже всьому помаранчевому полі. А якщо ви запитаєте, хто бере кошти, то я скажу, що та сама людина, котра вставляла Катерину Лук’янову у список “Батьківщини”. Нехай дадуть відповідь, хто її взяв у список. Нагадую, Лук’янову викинули лише через скандал, який влаштував Юрій Гримчак за півгодини до з’їзду “Батьківщини”. Саме ця людина збирає ці кошти”, – наголосив парламентарій.

Він додав, що “продаж мажоритарних округів” може допомогти Віктору Януковичу зібрати в майбутній Верховній Раді омріяні 300 голосів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *