ОСТАННІ НОВИНИ

Племінника Герман випустили під заставу 76 тисяч гривень

|

Олега Бокала та його товариша, жителя Київщини, які влаштували бійку під час дискотеки у Львові, звільнено з-під варти – під грошову заставу. Цю інформацію «Львівському порталу» підтвердила начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

З часу інциденту – ночі 21 липня й до сьогодні племінник радника президента Ганни Герман Олег Бокало та його товариш перебували в ізоляторі тимчасового тримання Львова. Проте сьогодні Сихівський районний суд Львова ухвалив рішення випустити їх під грошову заставу у розмірі 76,5 тисяч гривень.

Як писав «Львівський портал», проти Олега Бокала порушено кримінальну справу за статтею 296, ч.4 ККУ (за обвинуваченням у хуліганстві з застосуванням зброї).

«Дійсно, факт бійки на одній із львівських дискотек уночі 21 липня був зафіксований. Заарештували двох осіб – львів’янина 1983 року народження та жителя Київської області 1984 року народження. Вони обоє зараз знаходяться у львівському слідчому ізоляторі. Порушено кримінальну справу за ч. 4 статті 296 – хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень», – розповіла керівник прес-служби міліції Львівщини С.Добровольська.

Як відомо, стаття 296 ч.4 ККУ карається позбавленням волі на термін від трьох до семи років.

Нагадаємо, у  п’ятницю, на одній з дискотек у Львові, на Сихові, племінник радника Президента України, керівника Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України Ганни Герман – Олег Бокало побив на дискотеці двох дівчат. Після приїду нараду міліції, він накинувся на слідчу – жінку. Порвав їй форму, розмахував кулаками, тягав за волосся та плював в обличчя. Крім того, чинив опір при затриманні,

Нагадаємо, родичі Ганни Герман проходили свідками у справі замаху на життя генерального директора ТзОВ «Шувар» Романа Федишина: Мирослав Бокало – чоловік співзасновниці ринку «Шувар» Любові Бокало, яка і є сестрою Ганни Герман.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *