ОСТАННІ НОВИНИ

З податком на розкіш нардепи визначаться вже сьогодні?

|

Верховна Рада включила до порядку денного поточної сесії чотири законопроекти, які передбачають введення податку на розкіш. Як передає кореспондент «Коментарів», відповідне рішення підтримали 305 депутатів.

Так, у порядок денний включено законопроекти № 10197 (автори – депутати від фракції Комуністичної партії Петро Симоненко і Спиридон Кілінкаров), № 10558 (автор – Кабінет Міністрів), № 10558-1 (автор – нардеп від БЮТБ Юрій Ганущак) та № 10558 – 2 (автор – нардеп від БЮТБ Андрій Павловський).

Як повідомляли «Коментарі», згідно із законопроектом, об´єктами оподаткування, при придбанні яких податок буде стягуватися одноразово, визначені легкові автомобілі з об´ємом циліндрів двигуна більше 3990 куб. см, мотоцикли з об´ємом циліндрів двигуна більше 995 куб. см, літаки і вертольоти, судна, оснащені двигуном потужністю більше 75 кВт, вироби з дорогоцінних металів і коштовного каміння, годинники, мобільні телефони вартістю понад 50 розмірів мінімальної зарплати, вироби з хутра вартістю понад 40 розмірів мінімальної зарплати, предмети мистецтва та антикваріату вартістю понад 50 розмірів мінімальної заробітної плати. Об´єктами оподаткування податком на майно визначаються об´єкти житлової нерухомості, що є власністю фізичних та юридичних осіб.

Comments.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *