ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначили найкращого фаната пива

|

На вихідних у Львові відбувся  ІІ Міський фестиваль пива. В рамках  фестивалю був представлений «Велетенський фестивальний пивний кухоль-мандрівник» та визначений найкращий фанат пива. Про це розповідають у медіа-центрі «Львів-2012».

Відкрився фестиваль матчем збірної України та Франції. Далі, впродовж фестивалю  фанати пива могли спостерігати за перебігом подій на стадіонах єврочемпіонату.

Протягом трьох днів відвідувачів розважали  пивними конкурсами, концертною шоу-програмою, вечірками open-air та гастрономічним ярмарком «Пиво і до пива».    

Також, на фестивалі презентували «Великий фестивальний пивний кухоль-мандрівник», що об’їхав весь світ – зокрема, побував у всіх країнах-учасницях єврочемпіонату. Відтак, саме «Кухоль-мандрівник»  став головним символом фестивалю і популярним серед відвідувачів  об’єктом для фото.

Популярною розвагою фестивалю став конкурс з випивання пива на швидність. Активними учасниками цього конкурсу були не лише львів’яни, а ще й німці та датчани.

Однак, найкращим фанатом пива став все ж львів’янин, який не лише найшвидше випив пиво, а й подолав усі перешкоди щодо способу випивання напою. 

Нагадаємо, Міський фестиваль пива тривав 15-17 червня на Території гостинності «LeoFan» у Парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *