ОСТАННІ НОВИНИ

Суд над викрадачами зброї перенесли

|

Судове засідання у справі про викрадення понад 100 одиниць вогнепальної зброї з Львівського університету внутрішніх справ перенесли на невизначений термін. Про це “Львівському порталу” повідомила речник прокуратури Львівської області Мар`яна Гайовська. За її словами, це пов`язано із тим, що суддя, який має розглядати справу, зараз перебуває у відпустці.

Наприкінці травня Галицький районний суд Львова провів попередній розгляд у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього начальника складу озброєння – збройового майстра групи озброєння відділу ресурсного забезпечення вищезазначеного учбового закладу. Сьогодні ж мав розпочатися розгляд справи по суті.

Чоловік упродовж 2008-2011 років, зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою в групі осіб, привласнив та розтратив 113 одиниць вогнепальної зброї, боєприпаси, а також інше майно університету, загальною вартістю понад 160 тисяч гривень.

Крім того, обвинуваченими у даній кримінальній справі є колишній проректор Львівського державного університету з економічних питань та ресурсного забезпечення, а також старші інспектори групи озброєння, на яких покладався обов’язок контролю за обліком і зберіганням цього майна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *