ОСТАННІ НОВИНИ

На час Євро внесено кілька змін у рух транспорту в центрі Львова

|

У дні матчів – 9, 13 та 17 червня, весь центр Львова перетвориться на суцільну пішохідну зону. У ці дні для проїзду транспорту буде закрито не лише проспект Свободи, а ще й частково вул. Коперніка, Дорошенка, Січових Стрільців, Гнатюка, Лесі Українки, Вірменська, Валова, Кн. Романа, пр. Шевченка. Про це повідомив під час прес-конференції заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Андрій Білоус.

«Ми будемо перескеровувати маршрути, які зараз ідуть по вул. Коперніка і повертають праворуч на вул. Стефаника – вони скеровуватимуться на вул.. Вітовського до вул. І.Франка і на кінцеві зупинки, тобто далі по маршруту. Іншими словами вони будуть об’їжджати більшу частину центру міста», – сказав він.  

Пішохідна зона у дні матчів Євро буде діяти з 00.00 год 9, 13 та 17 червня і до 12.00 год. наступних днів – 10, 14, 18 червня відповідно.

Зі свого боку заступник директора департаменту «Євро-2012» ЛМР Олег Вілюра розповів, що у дні матчів закрита для приватного транспорту буде вулиця Стрийська – з 14 год. до 02.00 год. Решту червня, за його словами, рух транспорту по цій вулиці не буде обмежуватись. Також О.Вілюра нагадав, що через роботу фан-зони у центрі міста, громадський транспорт курсуватиме по вул. Підвальній.

Водночас Андрій Білоус додав, що через затори на вул. Підвальній, управління транспорту та зв’язку змушене було скоротити радіальні маршрути. «Радіальні автобуси №3а, 5а та 47а курсують по проспекту Свободи. Автобуси доїжджають до перехрестя вул. Беринди та вул.  Дорошенка, там розвертаються і далі їдуть за маршрутом. Решта радіальних маршрутів – №1а, 2а, 6а розвертаються на площі Різні, як і раніше», – розповів він.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *