ОСТАННІ НОВИНИ

Повернення доручень на автомбілі недоцільне, вважає ДАІ

|

Державтоінспеція України вважає за недоцільне відновлювати доручення на право керувати чужим транспортним засобом. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника управління ДАІ МВС Володимир Резніков.
“На мою думку, враховуючи, що позиція міністерства полягає в тому, щоб спростити життя водіям, громадянам України … повернення до видачі певних документів дозвільного характеру – це є кроком назад, і я особисто, і позиція міністерства, – ми не підтримуємо такий законопроект”, – сказав він.
Резніков зазначив, що чинний зараз порядок передбачає, що будь-яка особа, яка не має посвідчення водія відповідної категорії, має усну домовленість з власником транспортного засобу, і, маючи свідоцтво про його реєстрацію, може керувати цим транспортним засобом в Україні та за її межами.
Нагадаємо, 19 квітня депутат ВР Ігор Савченко, фракція Партії регіонів, зареєстрував у парламенті законопроект № 10371, який передбачає, що право на володіння і керування транспортним засобом належить тільки власнику транспортного засобу або особі, яка отримала від власника дозвіл на право володіння та управління цим транспортним засобом.

Ukranews
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *