ОСТАННІ НОВИНИ

Відкриття виставки італійських художників переносять через раптову смерть Возницького

|

У зв’язку з сумною подією – трагічною смертю директора Львівської Національної галереї мистецтв Бориса Григоровича Возницького, Посольство Італії в Україні та Торгово-промислова Палата Італії в Україні (ССIPU) за згодою управління культури при Львівській державній адміністрації повідомляє про перенесення відкриття виставки сучасних італійських художників –«КОЛЬОРОВІ ПОСЛАННЯ З ІТАЛІЇ» у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Урочисте відкриття та прес-конференція для журналістів переноситься на 26 травня 11.00 год. Місце проведення – Львівська Національна галерея мистецтв (вул. Стефаника, 3). Прес-конференція відбудеться в присутності Повноважного посла Італії в Україні Фабріціо Романо, президента Торгово-промислової Палати Італії в Україні (ССIPU) Мауріціо Карневале, голови Львівської обласної державної адміністрації Костюка Михайла Дмитровича, мера м. Львів Садового Андрія Івановича.

У честь вшанування пам’яті Бориса Григоровича Возницького Посольство Італії в Україні та Торгово-промислова Палата Італії в Україні (ССIPU) подарують музею 15 картин сучасних  італійських художників. Експозиція буде розміщена в окремій залі музею, якій буде надано ім’я Бориса Возницького, та буде представлена на постійній основі. Також ця виставка буде присвячена імені Бориса Возницького, як його останній реалізований проект.

Виставка буде працювати для відвідувачів 26 т а 27 травня 2012 року.

Другий етап події проходитиме в м. Києві, в Центральному Домі Художника по вул. Артема, 1-5.  Виставка триватиме з 31-го травня по 3 червня, урочисте відкриття виставки та прес-конференція для журналістів відбудеться 30 травня о 17-00, на якій будуть присутні Повноважний Посол Італії в Україні та Президент Торгово-промислової палати Італії в Україні.

Окрім експозиції італійських художників, спонсори заходу проводитимуть навчальні семінари з культури італійської кулінарії та по використанню продуктів представлених марок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *