ОСТАННІ НОВИНИ

Львів проведе trance open-air фестиваль «Ultrasonic»

|

автра Львів зустрічає наймаштабніший trance open-air фестиваль Західної України «Ultrasonic». Фестиваль проходитиме на площі перед ВЦ «Лемберг» впродовж 12 годин, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні культури, у фестивалі візьмуть участь кращі Dj з п’яти країн Європи: Sean Tyas (CH), Leon Bolier (NL), Marcus Schossow (SE), First State (NL), Tigran Oganezov (UA), Lee Osborne (UK), Chris Cortez (NL) та інші. Чотири Dj фестивалю є учасниками всесвітньовідомого шоу ASOT (A state of trance).

Для гостей фестивалю на вибір діятимуть зони: FUN, MAIN, VIP та CHILL OUT, також працюватимуть SNACK-бари та автомобільний паркінг.

Серед своїх прихильників спільно з українськими зірками шоу-бізнесу, благодійним фондом «Світ дитини» та найбільшим інтернет-аукціоном України aukro.ua фестиваль «Ultrasonic» ініціює низку соціальних акцій зі збору коштів для Західноукраїнського централізованого дитячого медичного центру на придбання нового рентген-апарату. Серед них благодійний аукціон з продажу лотів українських селебрітіс та фіксовані 5 гривень з кожного реалізованого квитка на фестиваль для допомоги хворим дітям. Також під час фестивалю спільно з управлінням з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації буде проведено інформаційну роботу серед  молоді «Молодь проти СНІДу» в рамках запобігання поширення в Україні ВІЛ та СНІД.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *