ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий шкодує, що Львів немає моря та авіасполучення з Одесою

|

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні під час прес-конференції з нагоди відкриття у Львові Днів Одеси висловив свій жаль, що у місті Лева немає моря, а також авіасполучення з Одесою.

«У Львові немає моря, тому ми будемо це компенсувати подорожами до Одеси. Але в Одесі нема гір, які у нас є, тому ми маємо об’єднатися», – сказав А.Садовий.

Він також зазначив, що якби ще було гарне авіасполучення між Львовом та Одесою, то це був би перфектний варіант. «До прикладу, на сьогодні Львів має три авіарейси до польських міст – Варшави, Кракова та Вроцлава. Ми маємо сьогодні авіасполучення з двома німецькими містами. А зі скількома українськими містами Львів має авіасполучення? – з одним, з Києвом. Це нонсенс. Якщо Україна не буде обмінюватися контактами людей, один з одним, вона ніколи в житті не об’єднається. Політики мають іншу філософію мислення, вони мислять стандартами екрано-телебачення, а ми хочемо жити в цій країні. Щоб вона була сильною і єдиною, щоб люди знали один одного і розуміли один одного та в гості приїжджали», – сказав мер Львова.

Але літати на сьогодні в Україні, за словами Андрія Садового, надто дорого, тому ці бар’єри потрібно ламати. «Не будемо ж ми їхати в гості, коли ті білети (авіаквитки – ред..) коштують так дорого. Сьогодні в Європі, в Америці люди літають як правило з одного міста в інше за 50 дол. США, то так можна літати. Скільки коштує квиток зі Львова до польських міст? – 250 грн, а скільки вартує квиток до Києва? – 1,5-2 тис грн. Це нонсенс, тому ці бар’єри потрібно розламати, дати людям нормально між собою спілкуватись і тоді буде порядок, і порозуміння», – додав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *