ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра громадський транспорт працюватиме в посиленому режимі

|

Для перевезення відвідувачів на стадіон «Арена-Львів» завтра будуть працювати в посиленому режимі з 16:30 до 20:30 год. тролейбусні маршрути №3 та №5, якими можна буде доїхати до Автовокзалу. Також будуть діяти два експрес-маршрути від пл. Петрушевича та кінотеатру ім. Довженка. Про це повідомляє прес-служба львівської міської ради.

«Також будуть працювати в посиленому режимі автобусні маршрути №3А, 25, 40 та 10, з допомогою яких можна доїхати до ТРЦ «Кінг Крос». Крім маршрутів загального користування, заплановано три експрес-маршрути з кінцевими зупинками на пл. Петрушевича, біля аеропорту та біля кінотеатру ім. Довженка (по 5 автобусів на кожен маршрут), які будуть здійснювати довіз пасажирів до пішохідної доріжки до стадіону на вул. Вернадського. Орієнтовний час пішого ходу безпосередньо до входу на стадіон складає близько 15 хв», – розповіли в управлінні транспорту та зв’язку.

Після закінчення матчу експрес-маршрути будуть працювати від цієї ж зупинки до пл. Петрушевича та до кінотеатру ім. Довженка.

Нагадаємо, завтра у Львові у тестовому режимі Євро відбудеться матч 1/2 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 серед школярів на стадіоні «Арена Львів». Це буде останнє тестування служб міста напередодні Євро 2012.

Захід розпочнеться о 18.00 год. Усіх вболівальників просять прибути на стадіон «Арена Львів» за годину до матчу.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *