ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді перейнялися смертельними випадками на виробництві

|

Дотримання вимог законодавства з охорони праці на виробництві обговорювали на міжвідомчій нараді, проведеній прокуратурою Червонограда за участю керівництва територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області, Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості, ДП «Львіввугілля», керівників вугільних шахт Червоноградської групи, керівництва управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в м. Червонограді, а також міського голови Червонограда. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.
Вказану нараду прокуратурою ініційовано насамперед у зв’язку з трьома смертельними випадками на виробничих підрозділах «Шахта «Червоноградська» та «Шахта «Межирічанська» ДП «Львіввугілля».
Зокрема, учасники наради зазначили, що внаслідок порушення вимог відомчих та нормативних актів з охорони праці цьогоріч саме на підприємствах вугільної промисловості значно зросла кількість випадків виробничого травматизму.
Так, прокурором м. Червонограда констатовано, що у поточному році за наслідками проведених перевірок у галузі охорони праці уже порушено дві кримінальні справи, внесено 10 документів прокурорського реагування, за наслідками розгляду яких до відповідальності притягнуто 14 службових осіб підприємств ву гільної промисловості та 4 працівника Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості.
У підсумку проведеної міжвідомчої наради прийнято постанову, що передбачає здійснення низки заходів щодо усунення порушень вимог чинного законодавства з охорони праці на підприємствах вугільної промисловості Червонограда.
Зокрема, прокуратурою м. Червонограда та Західною міжрегіональною державною інспекцією нагляду у вугільній промисловості заплановані спільні перевірки шахт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *