ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські регіонали вшанували пам’ять Тараса Шевченка

|

Члени Львівської міської організації Партії регіонів на чолі з її головою, депутатом Львівської обласної ради від Партії регіонів Олегом Бараном, представниками Львівської обласної організації ПР та ЛОО ВМГО “Молоді регіони” взяли участь в урочистих заходах з нагоди святкування 198-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка. Зокрема, регіонали, разом із керівництвом області та міста, поклали квіти до пам’ятника українському Кобзареві. Про це інформує прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів.

На урочистостях зібралися всі голови районних у місті Львові організацій Партії регіонів. А також представники депутатського корпусу Львівської міської та Львівської обласної рад від Партії регіонів.

«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять Великого Кобзаря, світила та генія українського народу. Людини, яку сміливо можна назвати феноменом нашої країни. А уже за два роки Україна відзначатиме двохсотріччя від дня народження Кобзаря, весь рік пройде під символом Шевченка. І дуже хочеться вірити, що у ювілейну річницю від дня народження Кобзаря біля його пам’ятника, у знак пам’яті та шани, зазвучить не одна поезія із уст наших львів’ян», – наголосив голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран.

Нагадаємо. 9 березня Україна відзначає 198 річницю від дня народження Тараса Шевченка. У рамках святкувань – у Львівському академічному обласному театрі ляльок відбудеться вистава «Тарас» Богдана Стельмаха. А у Національному академічному українському драматичному театрі імені М.Заньковецької – вистава «Державна зрада». На 17.00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім.С.Крушельницької анонсують урочисту академію з нагоди 198-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *