ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» набрала 258 волонтерів на Євро

|

Українські залізниці для роботи в пасажирських поїздах на сьогодні набрали 258 волонтерів зі знанням іноземних мов, які обслуговуватимуть та надаватимуть інформаційні послуги гостям та вболівальникам під час Євро-2012. Про це повідомив заступник генерального директора «Укрзалізниці» Леонід Лобойко, інформує прес-служба Міністерства інфраструктури України. 

Зокрема на Донецькій залізниці конкурсними комісіями відібрано серед студентів вищих навчальних закладів залізничного профілю 65 осіб, Одеській – 30, Південній – 50, Південно-Західній – 42, Придніпровській – 34, Львівській – 37. З них 110 фахівців вже мають посвідчення провідника, а 137 потребують навчання.

«Крім того, для вболівальників та гостей країни на вокзалах міст, що прийматимуть Євро–2012, працюватимуть спеціально підготовлені волонтери зі знанням іноземної мови. Вони допоможуть знайти шлях, наприклад, до стадіону, чи до потрібного об’єкту», – розповів Леонід Лобойко.

Також на вокзалах станцій Донецьк, Львів-Головний, Київ-Пасажирський на даний час працюють по одній, на станції Харків-Пасажирський – чотири квиткові каси для обслуговування англомовних пасажирів. Навчання з професійного спілкування іноземними мовами пройшли 184 квиткових касирів, з них вільно володіють англійською мовою – 43 особи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *