ОСТАННІ НОВИНИ

Новий термінал Львівського аеропорту запустили для тестової експлуатації

|

Новий термінал Львівського аеропорту запустили для тестової експлуатації, повідомив журналістам керівник ДП “Дирекція з будівництва об’єктів «Євро-2012» у Львові Володимир Шадрін.

“Першу чергу терміналу ми здали, а повністю він запрацює 25 березня 2012 року, коли аеропорти перейдуть на літній розклад руху” – сказав він.

«25 березня, коли авіація переходить на літній розклад руху, аеропорт буде повністю зданий в експлуатацію з повним навантаженням», – повідомив Шадрін.

В.Шадрін наголосив, що комерційна площа нового терміналу 3200 метрів квадратних і там будуть розміщені офіси авіакомпаній, ресторани, кафе та крамниці.

“Ми хочемо, щоби в цій зоні були представлені не тільки міжнародні, але й питомо львівські бренди, адже Львів — це головним чином туристичне місто” – наголосив він.

За словами В.Шадріна, генеральний план розвитку аеропорту виконано таким чином, що львівське летовище може стати одним із найбільших у Східній Європі.

Водночас він наголосив на тому, що долю старого терміналу має вирішувати Львівська міська рада, яка є власником об`єкту.

За даними директор з розвитку аеропорту Миколи Магасевича, новий термінал вже готовий приймати по 20  тисяч пасажирів на добу. А план розвитку розроблений так, що при невеликих змінах він зможе приймати до 3600 пасажирів  на годину.

За його словами, загальна площа комерційних зон нового терміналу 3200 кв м – там будуть кафе, ресторани, офіси авіакомпаній тощо.

Фото Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *