ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівобленерго” відмикає насосні станції “Львівводоканалу”

Львівський портал

|

Сьогодні, 16 листопада 2011 року, буде припинено електропостачання ЛМКП „Львівводоканал” у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію — насосні станції „Рясне-2”, „Сихів” та „Довга”. Про це повідомляє відділ корпоративних зв`язків.

Станом на 16 листопада 2011 року борг ЛМКП „Львівводоканал” становить 2,75 млн. грн.за спожиту електроенергію в жовтні цього року.

Попередження про припинення послуг електропостачання у разі відсутності повного розрахунку за спожиту електричну енергію ЛМКП „Львівводоканал” отримало 07 листопада 2011 року.

8 листопада 2011 року ПАТ „Львівобленерго” надіслало офіційні листи та факсограми міському голові Львова Андрію Садовому та голові Львівської облдержадміністрації Михайлу Костюку щодо стану розрахунків ЛМКП „Львівводоканал” за спожиту електроенергію, а також про припинення електропостачання ЛМКП „Львівводоканал” 16 листопада 2011 року.

Ситуація з розрахунками ЛМКП „Львівводоканал” за спожиту електроенергію залишається незмінною і негативно впливає на рівень розрахунків ПАТ „Львівобленерго” з ДП „Енергоринок”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *