ОСТАННІ НОВИНИ

Сім шкільних спортивних залів міста отримають кошти на капітальний ремонт

Львівський портал

|

Спортивні зали семи львівських шкіл відремонтують за спонсорські кошти. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Залучити кошти інвесторів вдалось завдяки «Українському фонду соціальних інвестицій», який провів конкурс у рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Пілотний захід «Міський простір».

«У відборі брало участь близько 30 навчальних закладів. Відібрали для такої черги 22 навчальні заклади. Після того навчальні заклади мали подати ще свої пропозиції та необхідні документи. В результаті конкурсна комісія «Українського фонду соціальних інвестицій» відібрала 7 навчальних закладів. Ці 7 шкіл вже є переможцями. Вони отримають від 800 тис. грн. до 1,4 млн. грн. на капітальний ремонт спортзалів у школах», – зазначила в. о. начальника управління освіти Катерина Гороховська.

У результаті конкурсного відбору визначено переможців, перелік яких затверджено наглядовою радою УФСІ на чолі з Віце-прем’єр-міністром України – Міністром соціальної політики України Сергієм Тігіпком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *