ОСТАННІ НОВИНИ

Ольга Фреймут хоче нагодувати волонтерів

Львівський портал

|

Ведуча, журналістка та модель Ольга Фреймут стала почесним волонтером Євро-2012. Ольга Фреймут обіцяє повечеряти з 500-тим та 505-тим кандидатом у волонтери. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Сьогодні, 26 жовтня, на прес-конференції після оголошення почесним волонтером Львова, Ольга Фреймут пообіцяла, що повечеряє з 500 та 505 кандидатом, який надішле аплікаційну форму волонтера приймаючого міста. Також вона закликала всіх відкласти всі свої справи і долучитись до спільного футбольного свята.

«З часів мого навчання у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, Львів назавжди залишиться моїм рідним містом, містом, яке я дуже люблю. До турніру волонтерській службі Львова необхідно 941 добровольців, а це зовсім не мало. Мені приємно стати почесним волонтером Львова і таким чином показати приклад львів’янам. Серед напрямків волонтерської служби є робота у медіа-центрі Приймаючого міста. Я запрошую студентів мого рідного вузу та мого рідного факультету журналістики зголоситися попрацювати разом із понад 1000 іноземних журналістів, які прибудуть до Львова під час турніру. Заплануйте собі незабутнє літо 2012 року” – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *