ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни погрожують Садовому перекрити вулицю Личаківську

Львівський портал

|

Мешканці вулиць Голубця та Станція Личаків у Львові готові перекрити одну з головних вулиць міста – через ігнорування влади вирішити проблему з каналізування та заміни насосу підкачки холодної води. Про це заявила депутат Львівської міської ради від фракції ВО «Свобода» Ірина Шалаковська після прийому у директора Департаменту житлового господарства Володимира Олійника.

Вона розповіла, що до неї та до депутата-свободівця Михайла Семчія вкотре звернулися мешканці вулиці Голубця щодо проведення каналізування та заміни насосу підкачки холодної води. За словами львів’ян, існуючий насос не дає нормального тиску, через що мешканці дев’ятиповерхового будинку, що на вулиці Станція Личаків, 1, упродовж трьох років не отримують належного водопостачання.

«Депутати разом з мешканцями прийшли на прийом до директора Департаменту житлового господарства Володимира Олійника. На жаль, директора департаменту не було, а присутній його заступник відмовився виконувати свої безпосередні обов’язки та вирішувати проблеми мешканців. У свою чергу мешканці вулиці Голубця та Станції Личаків висунули вимогу, щоб у тижневий термін було виконано всі роботи. Якщо ж виконавча влада знову ігноруватиме проблеми мешканців, вони вийдуть на акції протесту та перекриють одну з головних вулиць міста – Личаківську», – повідомила І.Шалаковська.

За її словами, міський голова та підпорядковані йому департаменти не виконують не лише вимог городян, але й розпоряджень Кабінету Міністрів України.

«Каналізування вулиці Голубця входить у перелік пріоритетних інвестиційних проектів, які потребують першочергового фінансування у 2010-2012 роках. Згідно з цим розпорядженням щороку мають здійснювати фінансування у межах бюджетних призначень та щоквартально відбуватися звітність про стан виконання плану заходів. Проте вулиця Голубця і досі в аварійному стані», – зазначила депутат.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *