ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонал переконує, що навіть натяку на дефолт немає

Львівський портал

|

Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, член Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики Олексій Плотніков упевнений, що в Україні відсутні будь-які передумови для заяв про дефолт. Про це він сказав у понеділок, 10 жовтня, коментуючи заяви низки опозиційних політиків про те, що  на Україну очікує технічний дефолт. Про це повідомляє сайт Партії регіонів.

«Ті, хто роблять подібні заяви про дефолт, по-перше, взагалі не розуміють, що це таке. А по-друге, вони намагаються пожертвувати країною в ім`я своєї опозиційності », – зазначив політик.

Олексій Плотніков підкреслив, що в розвинених країнах навіть опозиційний політик не може бажати неприємностей своїй країні.

«Ті, хто бажають країні дефолту, не є національними політиками в розумінні країн з розвиненими демократіями», – переконаний він.

«З об`єктивних економічних позицій, судячи по тому, як розвивається країна, що робить Уряд, як Міністерство фінансів і Національний банк забезпечують регулювання грошового обігу, немає будь-яких передумов для того, щоб навіть побачити якісь примари дефолту в Україну», – підсумував депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *