ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський таксист-«акушер» відмовився від винагороди

Львівський портал

|

Львівський таксист, який прийняв пологи у своєму авто, відмовився від винагороди батька новонародженої дитини. Про це Автомобільний portal повідомило джерело у фірмі перевізника.

Чоловік породіллі прийшов на фірму, аби віднайти водія та подякувати водієві, який допоміг з’явитися на світ його дитині. Проте таксист-«акушер», який, до речі, не відразу з’явився на роботі, бо перебував у шоковому стані, відмовився від грошової винагороди.

Раніше повідомлялось, що у Львові водій таксі мимоволі став акушером. Через затори і стрімкий перебіг пологів львів’янка народила доньку, не доїхавши до пологового, на задньому сидінні таксі.

Усе відбулося в годину пік, коли люди поспішали на роботу, тож до пологового будинку через ціле місто було проїхати складно. Загалом дорога зайняла майже півгодини. За цей час на світ з`явилася нова людина. А от водій так сильно переймався, що йому здалося, ніби все сталося миттєво. На пологах він був вперше в житті. Коли під`їхали до лікарні, медикам залишилося тільки перерізати пуповину і взяти маля на руки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *