ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» готове увімкнути тепло хоч завтра

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» технічно повністю готове до початку опалювального сезону. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив директор комунального підприємства Степан Пакіж.

За його словами, станом на 16 год. 30 вересня заповнені водою всі системи опалення міських закладів медицини. Із обласних закладів не заповнені лише об’єкти по вул. Гашека, 2 та Науковій, 49. Із 138 закладів освіти, які є у місті, заповнено водою системи опалення у 129 об’єктах. Відповідно залишилося заповнити дев’ять закладів.

«Оскільки «Львівтеплоенерго» заповнює водою приблизно 10 об’єктів в день, то думаю за день-два будуть і решта закладів заповнені. Якщо надійде команда подавати тепло в середу, ми готові її виконати», – сказав С.Пакіж.

Щодо житлових будинків, то, за його словами, із 1644 будинків станом на п’ятницю заповнено 1206 будинків, тобто 75%.

«Найбільша проблема у Львові це борги «Львівавтокомплектація» – два гуртожитки, які мають півмільйона боргу. Також Винники заборгували 1 млн 121 тис. грн. І не зрозуміло, хто буде замовником послуг, адже у Винниках ліквідовано ЖЕК. Тому там опалювальний сезон може початися із запізненням», – зазначив С.Пакіж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *