ОСТАННІ НОВИНИ

Ветерани поклали квіти до монумента на Стрийській

Львівський портал

|

Група ветеранів Великої вітчизняної війни поклала квіти до пам`ятника воїнам-визволителям на вулиці Стрийській у Львові, передає кореспондент “Львівського порталу” з місця події.

Ветеранам ніхто не заважав. Як заявив один із ветеранів, вони ніякої заборони суду не порушують, бо це не масова акція. Також він зазначив, що ветерани запрошували долучитися до цієї акції представників влади, однак ті не прийшли.

Натомість представник Антфашистського комітету Олександр Калинюк заявив, місцевій владі на Львівщині слід нарешті повернутися обличчям до правдивої історії. Він також наголосив на тому, що покладання квітів жодним чином не порушило судову заборону на проведення масових акцій.

За даним нашого кореспондента, зараз біля пам`ятника перебувають понад 50 правоохоронців і журналісти. Жодних порушень громадського порядку не зафіксовано.

Нагадаємо, учора пізно ввечері окружний адміністративний суд Львова заборонив проведення масових акцій трьом організаціям — Львівській міській раді ветеранів, КПУ та молодіжній організації правого спрямування “Сокіл”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *