ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія Львова дала добро на будівництво спорткомплексу з льодовою ареною

Львівський портал

|

 

Минулої п’ятниці під час засідання виконавчий комітет Львівської міської ради дав дозвіл на проектування спортивної споруди зі штучним льодом. Про це повідомляє прес-служба мерії.

Спорткомплекс має з’явитись на вулиці І. Пулюя – вул. Трускавецькій. Для будівництва спорткомплексу виділено земельну ділянку загальною площею2,8 га. Гранична висота будівлі9 метрів. Відповідно до затверджених містобудівних умов та обмежень компанія-забудовник має облаштувати гостьову стоянку, благоустрій території – замощення тротуарів фігурними елементами, зовнішнє освітлення, велопарковки. 

«Ще під час приїзду до Львова міністра Бориса Колєснікова були зустрічі з ініціаторами будівництва цього комплексу. З цих зустрічей стало зрозуміло, що держава активно підтримуватиме подібні ініціативи, підтримуватиме не тільки фінансово, а й пошуком інвесторів, адже Україна плекає думку про проведення Олімпіади-2022. Тим паче, що ми маємо всі умови, мається на увазі Карпати, Львів – це східні ворота Європи. І ми сподіваємось, що після успішного проведення чемпіонату Євро-2012, ми матимемо всі шанси приймати Олімпіаду-2022», – зазначив в. о. головного художника міста Юрій Горалевич.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *