ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі не виключають безвізового режиму України з ЄС на час Євро-2012

Львівський портал

|

Посол Польщі Генрік Литвин допускає безвізовий режим України з Європейським Союзом на час проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, якщо Україна виконає свої зобов´язання перед ЄС

Про це він сказав в ефірі телекомпанії “5 канал” 1 липня.

“Відкритий кордон під час “Євро” може бути в рамках процесу лібералізації, якщо Україна встигне виконати всі завдання, передбачені домовленостями, які є між Україною та ЄС. Чи можливо це? Я не знаю. Але українські колеги передають нам позицію, що вважають це можливим”, – сказав він.

При цьому посол відзначив, що масове відвідування українськими вболівальниками Польщі не передбачається.

“Пам´ятайте, що Україна грає у себе, а Польща у себе і великий рух не передбачається. Є надія, що Україна і ми пройдемо в півфінал, тоді буде цікавіше”, – сказав він.

Проте, Литвин повідомив, що будуть розглядатися інші способи зі спрощення відвідування українськими вболівальниками Польщі, зокрема, планується вжити заходи, які дозволять їм швидко перетинати кордон.

Нагадаємо, в січні Президент Віктор Янукович висловлював впевненість у введенні безвізового режиму між Україною та Європейським Союзом до проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

 «Українські новини»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *