ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочинається «Єврофан»

Львівський портал

|

Сьогодні у Львові розпочинаються матчі уболівальницьких команд в рамках фан-фестивалю «Єврофан», що його організовує громадська організація «Карпати» (www.gokarpaty.org). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У футбольному турнірі «Сільпо Єврофан-2011» візьмуть участь 23 вболівальницькі команди, а саме – команди вболівальників добре відомих футбольних клубів «Ліверпуль» (Англія), «К`єво» (Італія), «Зеніт», «Локомотив » (обидві – Росія), «Копенгаген» (Данія), «Шльонськ Вроцлав», «Лехія Гданськ» (Польща), «Динамо Мінськ» (Білорусь), «Ботев» (Болгарія), «Динамо Бухарест» (Румунія), «Карпати» (Україна) , а також Національні збірні вболівальників Швеції, Ірландії, Хорватії, Чехії, Уельсу, Сербії, Словенії, Польщі, Словаччини, Молдови, України та Збірна команда депутатів «ЛЕВИ».

Крім, власне, турніру також будуть організовані екскурсії по Львову і виїзд в Олеський pамок з участю в середньовічній виставі, святкова вечірка після закінчення турніру в Розважальному комплексі «Mi100» (вул. Наукова, 7).

Матчі проходитимуть під синхронні коментарі і музичний супровід на стадіонах Львова та області.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *