ОСТАННІ НОВИНИ

У ремонт і заміну теплових мереж Львова вклали уже понад три мільйони

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго», у ремонт і заміну теплових мереж у цьому році уже вклало понад 3 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Зараз погода дозволяє проводити ремонтні роботи із заміни теплових мереж та ліквідації поривів і пошкоджень на трубопроводах. Завдяки тому, що мешканці влітку платять постійну частину двоставкового тарифу, маємо змогу акумулювати і вкладати кошти в теплові мережі, адже саме тут «Львівтеплоенерго» має найбільші втрати. Цього року вже вкладено в ці роботи понад три млн грн», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

На балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» налічується близько 433 км теплових мереж. Більше, ніж 60% трубопроводів зносилися і потребують заміни.

«Гідравліка вкотре показала, що найгірша ситуація з мережами у Сихівському районі. Тут було виявлено, на початку, 15 великих поривів. Коли почали розкопувати і ліквідовувати – виявили 28 проривів на трубопроводах», – наголосив Володимир Штейбарт.

Нагадаємо, цього року теплопостачальне підприємство планує замінити близько 5,5км теплових мереж. Основний акцент роблять на магістральні трубопроводи з великим діаметром. На ремонтну кампанію буде витрачено 14,5 млн грн. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *