ОСТАННІ НОВИНИ

На підтримку онкохворих дітей у Львові проведуть соціальний проект «Я не один...»

Львівський портал

|

У рамках Lviv Fashion Week, який триватиме 28-31 жовтня, у Львові відбудеться соціальний проект «Я не один…», спрямований на висвітлення проблеми хворих дітей як однієї з найбільших проблем суспільства. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив співорганізатор проекту Андрій Породко.

Він розповів, що даний проект матиме кілька етапів, серед яких проведення благочинного показу «Я не один…», що відбудеться 31 жовтня у виставковому центрі «Шувар-Експо».

Водночас інший співорганізатор проекту Олександр Єгоров зазначив, що цей показ відбуватиметься в театральній постановці. «Діти презентуватимуть індивідуальні піжами. Але суть не в самому показі, а в приверненні уваги до проблем хворої дитини як такої, а також до благодійності», – сказав він.  

Окрім цього, за словами організаторів, у місцях масового скупчення людей вони розповсюджуватимуть сірникові коробки. Це не просто коробки, вони є символічними, адже у них буде знаходитися по два сірника, один з яких буде спалений. На самій коробці з одного буде зображення хворої дитини та підпис «Я не один», а з іншого – заклик «Врятуй життя!».

Як розповів Андрій Породко, у рамках проекту також відбудеться благочинна виставка-аукціон. Вона полягає у тому, що протягом всього часу проведення Львівського тижня моди, у холі виставкового центру «Шувар-Експо» проходитиме фотовиставка «Я не один…», виставка картин, намальованих дітьми, хворими на онкологічні захворювання та заслуженими художниками України Дмитром Гунцом і Тамарою Волошенко. «Поруч із картинами висітиме чистий аркуш для тих, хто має бажання придбати ці полотна. Список буде формуватися у спеціальному вигляді аукціону — потенційний покупець пише своє ім’я та ціну, кожен наступний вказує своє ім’я і ціну, вищу за попередню. Власником картини стане та людина, чиє ім’я в списку є останнім, а ціна найвища», – розповів А. Породко.

Виручені кошти будуть передані на потреби дітей з онкологічними захворюваннями та на закупівлю операційного ліжка у Центр дитячої ендоскопічної хірургії та хірургії новонароджених.

Детальнішу інформацію про проект можна дізнатися на інтернет-сторінці «Я не один…».

Окрім того, організатори подають рахунок у банку, куди можна перерахувати благочинні внески:

р/р 26055000735477, ЄДРПОУ 36545349, МФО 322001, ПАТ «УНІВЕРСАЛ-БАНК», м.Київ, Отримувач: ГО «САМІ», призначення: Соціальний проект «Я не один».

Також у холі виставкового центру «Шувар-Експо» в період з 29-31 жовтня буде встановлена опломбована урна для збору коштів, відкриття якої відбудеться 31 жовтня у присутності ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *