ОСТАННІ НОВИНИ

В’язівський вважає, що Димінському «підрізають крила»

Львівський портал

|

Рішенням контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України футбольному клубу „Карпати” намагаються „підрізати крила”, адже у нинішньому чемпіонаті вони показують майстерний та ефектний футбол. Так вважає народний депутат України Володимир В’язівський, передає сайт львівської організації партії «Наша Україна».

„Щодо «договірного» матчу істину потрібно встановити і винних покарати. Але на мою думку, клуб «Карпати» є у будь-якому випадку постраждалою стороною. Потрібно вжити серйозні санкції до тих футболістів і навколофутбольних функціонерів, які порушили правила чесної гри. А що винні сучасні футболісти «Карпат», адже від складу того сумнозвісного матчу 2008 року майже ніхто не залишився? Чим завинив талановитий тренер Олег Кононов та вболівальники, які підтримують свою команду і переживають за кожне очко не менше від гравців та тренерів. Знімати очки з «Металіста» і «Карпат» у цьому чемпіонаті – значить вбити будь-яку інтригу. Навіщо тоді проводити змагання? Нехай в кабінеті Федерації розставлять клуби по місцях і все. Виникає багато питань, щодо застосування таких жорстких, я б навіть сказав жорстоких, санкцій щодо львівського футбольного клубу «Карпати». З чим це пов’язано, можна лише здогадуватись. Мабуть у „Карпатах” дехто вбачає серйозного суперника. Чи форма червоно-чорна комусь не до вподоби?”, – наголошує Володимир В’язівський.

На його думку, такий крок КДК ФФУ може деморалізувати команду, яка донині успішно виступала у національному чемпіонаті та єврокубках.

„Команди після ряду успішно зіграних матчів нині знаходиться уже не на 5 та 6, а на 15 та 16 сходинці у прем’єр-лізі України, а «Карпати мають у своєму „активі” -1 очко. Це безпрецендентне явище, знущання над футболістами і вболівальниками. Я вважаю, що таке рішення Федерації футболу України є несправедливим і повинно бути оскаржене та відмінене”, – вважає народний депутат.

За словами Володимира В’язівського, таке втручання у перебіг чемпіонату України ставить під сумнів його неупередженість та ті ж приципи Fair Play, у порушенні яких звинувачують „Карпати”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *