ОСТАННІ НОВИНИ

Обговорити новий Податковий кодекс до Львова приїжджала заступник міністра фінансів

Львівський портал

|

У Львові відбулось широке обговорення проекту Податкового кодексу України за участі заступника міністра фінансів України Тетяни Єфименко, керівників 8 областей Західної України, науковців, підприємців, громадських організацій. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Тетяна Єфименко висловила задоволення результатами  обговорення та зазначила, що надасть пропозицію про створення у Міністерстві фінансів робочої групи для аналізу пропозицій, до якої увійдуть представники науковців та громадських діячів Львівщини:

«Сьогодні відбулось фахове обговорення. Ми почули думки, які є результатом глибокої аналітичної роботи, узагальнення пропозицій багатьох бізнес еліт і представників бізнесу. Ми маємо намір запросити до робочих груп у Міністерство деяких представників, які брали участь у обговоренні. Це стосується представників громадських організацій, наукових кіл Львівщини, Тернопільщини, Рівненщини та інших областей заходу України».  

Т. Єфименко додала, що підтримує пропозиції, які пролунали у багатьох виступаючих стосовно оподаткування малого і середнього бізнесу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *