ОСТАННІ НОВИНИ

Рецидивіста довічно ув’язнили за навмисне вбивство

Львівський портал

|

Прокуратура Львівської області підтримала державне обвинувачення у кримінальній справі, порушеній проти 29-річного рецидивіста, який скоїв умисне вбивство чоловіка та наніс тілесні ушкодження двом дівчатам. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області. 

За їхньою інформацією, в ніч проти 13 грудня мешканець села Завадки Сколівського району Львівської області, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, озброївся металевою арматурою та проник у будинок сім’ї Приндаків, які проживали у сусідньому будинку. У великій кімнаті він почав наносити удари в голову господареві будинку, попутавши його з жінкою. Від отриманих важких тілесних травм господар помер на місці події. Далі рецидивіст попрямував на кухню, де почав лупцювати арматурою 16-літню та 19-річну доньок сім’ї Приндаків. Дівчата отримали легкі та тяжкі тілесні ушкодження. На їхнє щастя, у цей момент прибігли селяни та працівники міліції, які зв’язали вбивцю. 

За цим фактом, колегія суддів Судової палати апеляційного суду Львівської області висунула покарання рецидивісту у вигляді довічного позбавлення волі. Натомість убивця написав касаційну скаргу до Верховного Суду України, однак останні, перевіривши законність притягнення рецидивіста до кримінальної відповідальності, залишили вирок без змін, а касаційну скаргу – без задоволення. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *