ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни заборгували перед «Львівтеплоенерго» 85 млн. грн

Львівський портал

|

Сьогодні заборгованість споживачів за послуги з опалення і гарячого водопостачання перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 85 млн. 723 тис. грн, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 
 
Як розповів начальник юридично-претензійної служби «Львівтеплоенерго» Олег Іващук, усі борги фізичних осіб, які становлять 21,5 млн. грн., задоволені рішеннями судів. Щодо юридичних осіб, то зараз у судах знаходиться 136 справ на суму 36 млн. грн. Заборгованість, яка задоволена рішеннями судів, підлягає стягненню працівниками виконавчої служби. Зараз між Державною виконавчою службою та «Львівтеплоенерго» налагоджено співпрацю. Однак, за словами О. Іващука, робота виконавчої служби є недостатньою. Протягом 2009 року надходжень за виконавчими документами про стягнення коштів з фізичних осіб на користь ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить близько 642,6 тис. грн.  

На одній з нарад із керівництвом відділу державної виконавчої служби, яка відбулася 21 травня 2009 року, було вирішено для підвищення активізації роботи відділів державної виконавчої служби при виконанні виконавчих документів про стягнення коштів на користь «Львівтеплоенерго», щоб відділи виконавчої служби скеровували подання в суд для обмеження виїзду за кордон осіб, які мають заборгованість. За словами О. Іващука, це хороший метод боротьби з боржниками, особливо у літній період – час відпусток.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *