ОСТАННІ НОВИНИ

Введено тимчасове обмеження руху великогабаритного транспорту на автомобільних дорогах

Львівський портал

|

У зв`язку з різким підвищенням температури повітря на автомобільних дорогах загального користування з 12 червня 2009 року введено обмеження руху великовагового транспорту, вага якого понад 24 тонни і навантаженням на вісь складає понад 7 тонн. Про це повідомляє прес-служба Мінтрансу.

На виконання вимог Закону України «Про дорожній рух», Закону України «Про автомобільні дороги» та постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.07 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», з метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг у період спекотної погоди, Державна служба автомобільних доріг України разом з управліннями МВС України вводить по всій території країни та в АР Крим режим обмеження руху автомобільними дорогами загального користування.

У період дії обмежень спільно з підрозділами Державтоінспекції буде здійснюватись постійний габаритно-ваговий контроль за рухом великовагових транспортних засобів.

На автомобільних дорогах загального користування визначені місця стоянок для відстою великовагових транспортних засобів.

На ділянках доріг, де вводяться обмеження, встановлені відповідні обмежувальні дорожні знаки та інформаційні щити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *