ОСТАННІ НОВИНИ

Мінстр юстиції України задоволений з того, що Зварича взяли живим

Львівський портал

|

Міністр юстиції Микола Оніщук задоволений тим, що львівський суддя Ігор Зварич знайдений живим. Про це він заявив журналістам сьогодні. За його словами, судовий розгляд по справі про хабарництво в судовій системі не буде затягнути.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, при цьому М. Оніщук наголосив: "Я думаю, що слідство вже має достатньо інформації про причетність Зварича до кримінально переслідуваних дій … Тому я не думаю, що це буде розтягнути в часі процедура".

Водночас, М. Оніщук проти того, щоб розгляд у справі судді І. Зварича було поспішних, – він за дотримання всіх відповідних процедур. "Ми повинні визнати, що це одиничний випадок. Як такий він може бути тільки прикладом психологічного впливу на суддів, які зловживають правом і не відповідають тій високій посаді, яку займають", – констатував міністр.

Нагадаємо, І. Зварича учора ввечері затримали у Львові і під конвоєм доправили до Києва. Зараз тривають необхідні слідчі дії, після яких суддя буде доставлений до суду для розгляду подання Генеральної прокуратури про обрання йому запобіжного заходу – взяття під варту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *