ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде Міжнародна конференція, присвячена сільському господарству

Львівський портал

|

 ХІ Міжнародна науково-практична конференція, присвячена розвиткові сільського господарства, пройде у Львові 17-18 жовтня. Про це повідомляється на офіційному сайті ЛОДА. Організаторами конференції є Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України та Центр сільськогосподарського дорадництва в Брвінові Республіки Польща.
 
Конференція проводитиметься в рамках проекту “Розвиток агротуризму та органічного землеробства – шанс для розвитку сільських територій України” відповідно до Програми співпраці розвитку на 2008 рік Міністерства закордонних справ Республіки Польща за підтримки Міністерства сільського господарства і розвитку села Республіки Польща та Міністерства аграрної політики України, організаційної участі Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.


Учасники конференції обговорюватимуть сучасний стан і перспективи розвитку органічного виробництва та аграрного туризму, використання польського досвіду в умовах українських реалій розвитку сільських територій відповідно до Державної цільової програми розвитку українського села до 2015 року. Відбудуться дискусії з проблем і перспектив законодавчого врегулювання державної підтримки органічного сільськогосподарського виробництва та аграрного туризму в Україні, адаптації його до європейського законодавства. Буде продемонстровано польський і український досвід сільськогосподарських дорадчих служб у стимулюванні диверсифікації господарської діяльності на селі, в тому числі, через розвиток органічного виробництва та аграрного туризму як шансу для розвитку сільських територій України.

 

Міжнародна наукова конференція проходитиме у сесійній залі ЛОДА.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *