ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина готова до опалювального сезону?

|

В загальному Львівщина готова до опалювального сезону. Про це сьогодні повідомив начальник управління ЖКГ ЛОДА Євген Бентковський під час засідання комісії з питань планування території, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, інформуючи депутатів ЛОР про стан готовності об`єктів ЖКГ до опалювального сезону 2008-2009 років в населених пунктах області Є. Бентковський зауважив, що цьогоріч підготовка до опалювального сезону дещо гірша, аніж минулоріч. Бо далеко не всі енергопостачальні організації мають виділені ліміти газу. Також існують значні проблеми в обласному центрі. І, хоча цього року вдалося продовжити дозволи на використання підвальних котелень, то наступного, якщо місто не закладе коштів на вирішення цього питання, проблеми будуть ще серйозніші.

Водночас, під час засідання комісії депутати облради не отримали від заступника голова ЛОР Людмили Козак інформації про стан готовності до зими тих будинків, які були підтоплені внаслідок недавньої повені. Тому члени комісії вирішили вислухати повну звітність про підготовку та готовність до опалювального сезону Львівської області на наступній сесії облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *