ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром на теренах України запрацює Молодіжний уряд

|

Всеукраїнська організація «Батьківщина молода» ініціювала створення Молодіжного Уряду, що займатиметься вирішенням проблем української молоді, налагодить зв`язок між усіма молодіжними організаціями та громадськістю загалом, а також і з державою. Про це сьогодні повідомив голова контрольної ревізійної комісії Львівської обласної молодіжної організації «Батьківщина молода» Юрій Михасяк.

За його словами, Молодіжний уряд вже на сьогодні розробив низку проектів, що стосуються основних програмних документів його роботи. Усі документи написані молодими ініціативними людьми.

«Уже кілька днів існує Інтернет-сторінка (my. kraina.org.ua), де на форумі активно обговорюють концепції діяльності Молодіжного уряду. Участь у форумі можуть узяти всі охочі. Головним його завданням буде контролювати та пропонувати шляхи вирішення основних проблем молоді – це питання з гуртожитками, працевлаштуванням студентів, підвищенням стипендії, оплатою навчання тощо. І хто, як не ми, можемо вирішити ці питання, бо без сумніву молодь здатна бути не лише дорадчим органом, а й брати активну участь у діяльності держави», – розповів Юрій Михасяк.

Власне Ю. Михасяк сподівається, що всі запропоновані конструктивні пропозиції, концепції чи підняті проблеми від молодих громадян України будуть розглядатися Молодіжним урядом та скеровуватися уповноваженим органам центральної влади на прийняття відповідних рішень.

Також голова контрольної ревізійної комісії ЛОМО «Батьківщина молода» зауважив, що в діяльності Молодіжного уряду зацікавлений і сам Уряд України, зокрема, їхню ініціативу підтримує Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, а також Міністерство науки та освіти України та Міністерство сім’ї, молоді та спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *