ОСТАННІ НОВИНИ

Спільної сесії Львівської обласної та міської рад не буде

|

Сьогодні, 6 червня, президія Львівської обласної ради вирішила, що наступна, XXVII сесія, відбудеться 1 липня. До того часу президія Львівської обласної ради 26 червня побуває на сесії Львівської міської ради. Про це сьогодні, 6 червня, повідомив кореспондент ЗІКу.

Як повідомив під час президії Львівської обласної ради голова Мирослав Сеник, він мав зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим. Мер не захотів проводити спільну сесію Львівської обласної та міської рад в обласній раді, натомість виступив з ініціативою провести спільне засідання сесій у львівській Ратуші. За словами Сеника, Андрій Садовий наголосив, що це ініціатива з проведенням сесії в Ратуші не його, а депутатського корпусу Львівської міської ради.

Цю сесію Садовий пропонував провести у наступний четвер, 12 червня. Саме на цю сесію запланований звіт міського голови Львова. Дехто з депутатів обласної ради висловився проти того, щоб йти до Ратуші, зокрема через те, що велика сесійна зала Львівської міської ради не вмістить депутатів обох рад.

Відтак депутати запропонували прийти на сесію Львівської міської ради у форматі президії. Однак тепер вже Мирослав Сеник нагадав, що 12 червня відбудеться зустріч президії облради з Головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком. Також голова Львівської облради зазначив, що разом зі звітом міського голови можуть бути «розмиті» питання, які хвилюють обласну раду: функціонування КП «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки», створення спортивно-оздоровчого комплексу на базі будівель і споруд навчально-спортивної бази «Спартак», Музей національно-визвольної боротьби та експлуатація Львівського сміттєзвалища у селі Грибовичі.

Президія вирішила взяти участь у сесії Львівської міської ради 26 червня. У випадку, якщо Львівська міськрада не прийме рішень по «Спартаку» (ухвала про закріплення ділянки за переможцем конкурсу) та «Євро-2012» (прийняття Програми підготовки Львова до «Євро-2012» в цілому), облрада збереться 1 липня і не буде брати на себе відповідальність за міські проблеми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *