ОСТАННІ НОВИНИ

Єдиний у Жидачеві кінотеатр відкрили два студенти

|

Кінотеатр спромоглися відкрити в Жидачеві два студенти-другокурсники Роман Коханевич та Павло Костів. У суботу, 31 травня, в жидачівському Будинку культури «Папірник» кінотеатр відкриють показом фільму «Енеїда».

Роман Коханевич є студентом Львівського НУ ім. Івана Франка, Павло Костів навчається у Київському авіаційному університеті. Головним для них було не прагнення розпочати власний бізнес, а бажання зробити добру справу для рідного міста. Близько 17 тис. грн, необхідних для відкриття власної справи, позичили у рідних та друзів та виклали з власної кишені.

Монтаж обладнання зробили провідні спеціалісти львівського кінотеатру ім. О. Довженка. Поряд з кінотеатром відкриється й спеціальне кафе, фільми можна буде замовляти, отже глядачі зможуть подивитися свої улюблені стрічки.

«Багато моїх знайомих говорили, що неможливо відкрити кінотеатр в районному центрі, що це пусті балачки, ідеї мрійників. Але ми були наполегливі, не зупинялись перед труднощами, та досягли результату», – повідомив ЗІКу ініціатор створення кінотеатру Роман Коханевич.

До 1991 року в Жидачеві були два кінотеатри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *