ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині спіймали хабарника, який обіцяв пришвидшити процедуру реєстрації авто

Маркіян Рой

|

Правоохоронці на Львівщині викрили зловмисника, який обіцяв пришвидшити реєстрацію авто за хабар. Йому повідомили про підозру у зловживанні впливом. Такі ж підозри отримали ще троє чоловіків із Тернопільської та Закарпатської областей. Про це повідомили у ДВБ.

На Львівщині задокументували «бігунка» в одному з територіальних сервісних центрів Львівщини. Зловмисник взяв гроші за вплив на рішення співробітника ТСЦ щодо пришвидшення процесу реєстрації автомобіля.

В Ужгороді двоє спільників, один з яких працівник місцевої автошколи, переконали чоловіка, що у разі ненадання їм 300 доларів неправомірної вигоди – той не складе практичний іспит з водіння. За планом зловмисників випускник автошколи мав отримати позитивну оцінку лише після перездачі практичної частини вдруге. Це дозволяло не привертати увагу до протиправного механізму наживи.

«Оперативники Закарпатського управління ДВБ та слідчі обласної поліції затримали спільників під час спроби провернути чергову оборудку», – йдеться в повідомленні.

Ще одного зловмисника затримали на Тернопільщині. На махінаціях з водійськими посвідченнями попався колишній співробітник ДАІ. Пенсіонер обіцяв слухачам місцевої автошколи допомогти отримати водійські права за 12 тисяч гривень, використовуючи свої «примарні зв’язки» у ТСЦ. «Затримали колишнього міліціонера під час отримання коштів працівники Тернопільського управління ДВБ та слідчі ГУНП в Тернопільській області», – додали в ДВБ.

Усім затриманим вручили підозри у зловживанні впливом. Їм загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *