ОСТАННІ НОВИНИ

Мороз пророкує нові парламентські вибори

|

Лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що невдовзі в Україні можуть відбутися позачергові парламентські вибори. Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції у Львові.

За словами лідера соціалістів, існує дуже мала ймовірність проведення позачергових президентських виборів, натомість доволі висока ймовірність того, що відбудуться перевибори до Верховної Ради України, зважаючи на конфлікт, який існує між керівництвом уряду і Президентом.

Олександр Мороз підкреслив, що ніхто так не бажає уряду Тимошенко довгої і плідної праці, як соціалісти, тому що люди мають переконатися в тому, що така політика, яку проводить Тимошенко, не призводить до позитивних наслідків. Хоча, на думку Мороза, люди це дедалі більше бачать уже зараз. Відтак він припустив, що вибори до парламенту відбудуться наприкінці 2008 – на початку 2009 року.

Що ж стосується участі Олександра Мороза у виборах президента, то від конкретної відповіді він ухилився, натомість зазначив, що на з’їзді СПУ як можливого претендента від соцпартії було названо Валентину Семенюк. Водночас Олександр Мороз сказав, що на політичну пенсію не збирається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *