ОСТАННІ НОВИНИ

Рятувальники з Університету безпеки життєдіяльності проходять розподіл

|

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС України відбувся попередній розподіл випускників, передає прес-служба вишу. Очолив комісію з розподілу директор департаменту кадрової політики МНС України генерал-лейтенант Іван Шевченко, а до її складу увійшли ректор університету генерал-лейтенант, доктор педагогічних наук, професор Михайло Козяр, начальник управління освіти і науки МНС України полковник Олександр Євсюков та керівники обласних управлінь МНС.

Після успішного захисту дипломних проектів та здачі комплексних державних іспитів підрозділи МНС України поповнять понад 200 молодих фахівців. Серед них 12 магістрів, 87 спеціалістів та 104 бакалаври. Зараз серед них 16 відмінників, яким першочергово було надано право вибору місця подальшого проходження служби.

Під час розподілу максимально врахували побажання курсантів, а кілька юнаків, що проживають у Західному регіоні, але для подальшої роботи було направлено у східні та південні регіони України, за рішенням голови комісії Івана Шевченка та за погодженням з керівниками територіальних підрозділів МНС, скеровано для подальшого проходження служби ближче до рідних домівок.

Цьогоріч багато випускників висловили побажання залишитися працювати у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності та в Головному управлінні МНС у Львівській області.

Попереду у випускників іспити та захист дипломних проектів, а перед самим випуском традиційно пройдуть спільні масштабні навчання з рятувальниками ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *