ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року управління капітального будівництва працюватиме на 175 об’єктах Львова

|

У Львові цього року управління капітального будівництва вестиме роботи на 175 об’єктах міста. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління капітального будівництва Богдан Коваль.

«Це різнопланові об’єкти: і великі, і дрібні, прості і складні та важливі. Зараз в основному ведеться робота з проектними організаціями. Займаємося також роботою до підготовки тендерних операцій», – повідомив Богдан Коваль. За його словами, минулого року на виконання запланованих робіт місто витратило 124 мільйони гривень, цього року заплановано виділити – 256 мільйонів гривень.

Зокрема, серед запланованих робіт цього року планують провести реставраційні роботи школи та дошкільного закладу, а також дитячого стаціонарного відділення ЛК ММО «Фтизіопульмонологія». У школі №8 на вулиці Підвальній, 8 та дошкільному закладі №184 на вулиці Величковського, 12 планують замінити вікна, двері та оздобити фасади. Загалом, на роботи передбачено з цьогорічного бюджету розвитку більше 3 мільйонів гривень. Окрім того, в дитячому стаціонарному відділені лікарні замінять зовнішні вікна та влаштують гіпсокартонові підвісні стелі. Кошторисна вартість робіт – майже 2 мільйони 700 тисяч гривень. Минулого року там вже замінили систему опалення, водопостачання, каналізації, електропостачання та перепланували приміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *