ОСТАННІ НОВИНИ

Кміть попросив заступника малопольського воєводи поділитися досвідом

|

Зустріч виконувача обов’язків голови ЛОДА Миколи Кмітя із заступником маршалка Малопольського воєводства Лешеком Зегждою відбулася сьогодні у Львові, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі М. Кміть звернувся до представника Малопольського воєводства з проханням поділитися досвідом у сфері функціонування органів державної влади та органів місцевого самоврядування у зв’язку із входженням Польщі до Європейського Союзу.

“Львівщині необхідно ознайомитися із вашим досвідом для того, аби уникнути помилок та запозичити набуті знання в результаті членства вашої країни у європейському співтоваристві. Нам було б цікаво провести паралелі між системами функціонування органів управління обох держав”, – наголосив Микола Кміть.

Лешек Зегжда, у свою чергу, зазначив, що найважливішим у співпраці між Україною та Польщею є фактор сусідства.

“За останні роки в нас відбулося багато змін. На мою думку, значення ролі місцевого самоврядування сьогодні значно зросло”, – сказав Лешек Зегжда.

У рамках зустрічі Лешек Зегжда також зазначив, що до проведення чемпіонату Європи з футболу Львівщина та Малопольське воєводство повинні напрацювати об’єднану програму дій, котра передбачатиме будівництво спільних об’єктів інфраструктури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *