ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА говорили про підготовку до Олімпіади у Пекіні

|

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник провів засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області, під час якого було розглянуто питання підготовки львівських атлетів до Олімпійських ігор у Пекіні, повідомляє прес-служба обласної адміністрації.

Про стан підготовки та перспективи виступу львівських спортсменів на Олімпійських іграх 2008 року доповів начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода.

Він, зокрема, зауважив, що нині вже 8 спортсменів мають олімпійські ліцензії, які дають їм право виступити у Пекіні. Це борці вільного стилю Юлія Остапчук та Андрій Стадник, стрільці з пістолета Роман Бондарук та Олександр Петрів, стрілок з лука Маркіян Івашко, спортсменка з художньої гімнастики Віра Передерій, боксер Георгій Чигаєв, велосипедист Ярослав Попович. Ще понад десять атлетів ведуть боротьбу за ліцензії, а серед них кращі шанси стати олімпійцями мають Яна Шемякіна (фехтування), Євген Болібрух та Юрій Цюпик (велоспорт), Сергій Дребот (дзюдо), Ігор Шимечко (важка атлетика), Євген Боркін (сучасне п’ятиборство) та інші. Їм створені всі умови для ефективної підготовки та вдалого виступу на найважливіших змаганнях світу.

П. Олійник дав доручення скласти список 10 спортсменів, яким упродовж року буде надано помешкання. Голова облдержадміністрації також зазначив, що у програмі підготовки до проведення ЄВРО-2012 з футболу, будуть побудовані або реконструйовані нові басейни та стадіони, Палац ігрових видів спорту, що значно покращить умови тренувань для спортсменів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *