ОСТАННІ НОВИНИ

Представники посольства Китаю та мінекономіки України зустрілася із львівськими посадовцями

|

Офіційна делегація посольства Народної Республіки Китай в Україні та від Міністерства економіки України прибула до Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Серед представників Китаю – радник з торговельно-економічних питань та Перший секретар Посольства Народної Республіки Китай в Україні, а з українського боку – директор департаменту інвестиційного співробітництва мінекономіки України.

Сьогодні представники делегації зустрілися із львівськими посадовцями, щоб обговорити низку фінансово-економічних питань. Зокрема, відбулася зустріч із першим заступником міського голови Олегом Синюткою. Тема розмови – залучення фінансових ресурсів у розвиток об’єктів інфраструктури міста, які пропонують для інвестицій. Крім того, члени делегації обговорили із заступником міського голови з питань містобудування та інфраструктури Миколою Одухою перспективи інвестування в розвиток доріг, стадіонів та інших об’єктів комунальної інфраструктури міста.

На завтра делегація запланувала оглянути місця будівництва стадіону в супроводі головного спеціаліста управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту «ЄВРО-2012» Романа Бережанського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *