ОСТАННІ НОВИНИ

Новим начальником обласного ДАІ став Володимир Семенина

|

Сьогодні, 12 січня, начальник Головного управління МВС України у Львівській області, генерал-майор Василь Пісний представив особовому складу ДАІ у Львівській області нового керівника – підполковника Володимира Семенину, повідомляє ЗІК.

В.Пісний перед особовим складом зазначив, що екс-начальника УДАІ Львівщини Василя Струса переведено на посаду заступника начальника Головного управління МВСУ у Львівській області. «Василь Михайлович – прекрасний керівник. Особливих претензій до нього не маю. Тому ми його забираємо на повищення. Я впевнений, що він вже виріс з посади начальника управління ДАІ. Наразі функціональних обов’язків нового заступника начальника ГУ МВСУ Львівщини ще не визначено. Це людина професійна. Василь Струс зробив багато для укріплення та відновлення традицій Державної автомобільної інспекції, які були раніше. Адже я також виходець з цього колективу і знаю цю роботу».

Новий начальник УДАІ у Львівській області Володимир Семенина є вихідцем з Львівщини, раніше працював у Сокальському райвідділі внутрішніх справ. Остання посада, яку обіймав Володимир Семенина перед призначенням керівником ДАІ Львівщини, – заступник начальника УМВС України в Тернопільській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *