ОСТАННІ НОВИНИ

Керівником Міжнародної торговельної палати у Львові став Мирон Костів

|

Новим керівником Львівського регіонального представництва став Мирон Костів. Нового керівника представив сьогодні колишній керівник, а нині віце-президент Львівського РП УНК МТП на громадських засадах, Мирон Янків.

«Пріоритетним у моїй роботі на новій посаді буде створення єдиної бази w их підприємств Львівщини, які мають потенціал виходу на міжнародний ринок, захист продукції від недобросовісної конкуренції, боротьба за впровадження антидемпінгового мита та енергозбереження», – зазначив Мирон Костів.


Також він зазначив, що попередній його досвід на посаді інвестиційного радника ВАТ «Іскра» із залучення іноземних інвестицій можна використати як зразок для наслідування для інших підприємств області.


Міжнародна торговельна палата – організація, що поєднує тисячі учасників, компаній і асоціацій більш ніж 130 країн світу, – є авторитетним представницьким органом, що виражає інтереси підприємств усіх секторів економіки в кожній країні. У багатьох столицях держав Національні комітети координують дії своїх представництв на місцях так, щоб успішно вирішувати проблеми бізнесу і впливати на законотворчий процес, передаючи урядові концепції бізнесу, розроблені МТП.

За повідомленням PRESSTIME.COM.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *