ОСТАННІ НОВИНИ

Облрада йде назустріч інвесторам та міжнародному співробітництву

|

Заходи, розроб лені головн им управління м містобудування, архітектури та просторового розвитку Львівської ОДА до програми “Назустріч інвесторам” на 2008 рік, представив учора постійн ій комісії Львівської обласної ради з питань інвестиційної діяльності та транскордонного співробітництва начальник управління Степан Лукашик. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

В обговоренні цього питання взяли участь заступники голови Львівської обласної ради Микола Горинь та Лев Захарчишин, голова постійної комісії Йосип Хром’як. Було прийнято рішення доручити головному управлінню доопрацювати дані заходи, фінансування яких пропонується з обласного бюджету, та подати на погодження у комісію.

Члени комісії розглянули звернення голови правління “Асоціації гірських районів Львівщини” Бойківські Бескиди” Володимира Горбового щодо виділення з обласного бюджету у 2008 році коштів на розробку Програми комплексного розвитку гірських районів Львівщини, а також на виконання проектних робіт та їхнього технічного забезпечення.

Заслухавши та обговоривши розрахунки до заходів на 2008 рік, які пропонує управління міжнародного співробітництва ЛОДА для фінансування з обласного бюджету у 2008 році, члени комісії вирішили сформувати програму “Міжнародне співробітництво Львівської області на 2008 рік”. Для формування цієї програми доручено відділу зовнішніх зв’язків та промоції регіону Львівської обласної ради спільно з управлінням міжнародного співробітництва Львівської ОДА зібрати та узагальнити інформацію щодо заходів, пов’язаних з міжнародною діяльністю, запланованих постійними комісіями ЛОР, та профільними управліннями ЛОДА на 2008 рік. Ця інформація повинна лягти в основу програми Міжнародного співробітництва, яку буде винесено для погодження на комісію та розгляд та затвердження сесії ЛОР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *